Corine, eigenaar van Bergvital. Geniet ervan puur natuur uit de Alpen voor eenieder bereikbaar te maken.
Wij zijn Corine en Rob Borst.

Al meer dan 40 jaar komen we zowel privé als zakelijk in de Alpen. Daar ontdekten we het geheim & de kracht van de Zirbenboom en de gezonde & stijlvolle producten die op natuurlijke wijze van de Zirben gemaakt worden.

In 2016 zijn we met Bergvital gestart omdat we geloven in de kracht van de natuur, de zuiverende Zirbenlucht en de heilzame werking ervan. Wetenschappelijk is het aangetoond en zelf hebben we inmiddels ook veel ervaring met de werking van het Zirbenhout.

Dat willen we graag delen zodat iedereen er op een gezonde, stijlvolle en verantwoorde manier van kan genieten.

 

Met onze contacten direct aan de bron van het Zirbenhout, de verantwoord beheerde bergbossen en de houtbewerkers in de Alpen, sluiten we tussenhandel uit en kunnen we de zuiverheid van onze producten garanderen. Alles handmatig maken in het land van herkomst en levering vinden we belangrijk. Hierdoor zijn onze producten verantwoord en voor eenieder bereikbaar.

Natuurlijke grondstoffen verwerken in producten die we dagelijks gebruiken is ons doel. Hiermee willen we bijdragen aan de bewustwording van de kracht van natuurlijke bronnen en duurzaam behoud ervan.

In de toekomst gaan we ook andere producten puur natuur uit de Alpen naar Nederland brengen. In stijlvolle producten voor dagelijks gebruik die bijdragen aan gezondheid & welzijn.

 

Rob, beroepsmatig adviseur natuurbeheer. Thuis in de Alpen en in verantwoord beheer van natuurlijke bronnen.

Skip, onze Tiroler Brak
Afkomstig uit Tirol en in NL werkzaam in het natuurbeheer